15 november 2018: Intercedent van het Jaar verkiezing

0
57

15 november 2018: Intercedent van het Jaar verkiezing

ARTRA zoekt in 2018 opnieuw de beste intercedent van Nederland. Wie is de beste, de slimste én meest creatieve intercedent van het land? De rol van de intercedent verandert hard. Onder druk van de huidige arbeidsmarkt, nieuwe technologie en verdergaande globalisering worden intercedenten iedere dag uitgedaagd om voor organisaties en werkzoekenden de juiste match te maken.

Nieuwe uitdagingen
De intercedent van nu kan niet alleen kandidaten en klanten goed inschatten en verbinden, maar moet ook op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Verder zijn flexibiliteit en oplossingsgerichtheid belangrijke competenties.

Nieuwe opzet
ARTRA blijft de markt graag uitdagen en wil de verkiezing van Intercedent van het Jaar iedere keer laten aansluiten op de actualiteit. Wat betekent dit concreet? Kennis blijft een belangrijke component. In de voorrondes zullen we de deelnemers vragen om als eerste de kennistest te maken. Aansluitend volgen de beste deelnemers (gratis!) de e-learning AVG Oké. De beste 15 intercedenten gaan door naar de landelijke verkiezing van Intercedent van het Jaar 2018 in Maarssen.

Nomineren doe je zelf (of jouw team!)
Het nomineren gaat dit jaar super simpel. Stuur zelf een kort filmpje naar ons op waarin jij vertelt waarom jij de Intercedent van 2018 bent! We willen uitdrukkelijk vragen om een simpel filmpje met je smartphone te maken. Dus geen grote producties! Ook mogen collega’s een intercedent voordragen. Is een filmpje niet jouw/jullie ding? Stuur dan een foto met een quote van jezelf of jullie nominee naar ons op!

Finale – 15 november 2018
Op 15 november 2018 vindt de finale van Intercedent van het Jaar verkiezing plaats in Maarssen. Tijdens deze dag dienen de 15 finalisten de vakjury te overtuigen met hun zakelijk inzicht, commerciële aanpak en overtuigingskracht. In de avond worden, ten overstaan van een publiek van 300 collega’s, directies, familie, vrienden en branchegenoten alle finalisten voorgesteld. Aansluitend maakt ARTRA de nummers 1, 2 en 3 bekend. Zij worden gehuldigd en ontvangen allen een mooie prijs. De Intercedent van 2018 gaat naar huis met de IvhJ-award en de reischeque ter waarde van € 1.000,-.

Bron: ARTRA, 11 juli 2018