"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Linden-IT neemt ICTZaakwaarnemer over

Linden-IT neemt per direct branchegenoot ICTZaakwaarnemer over. De werkzaamheden van ICTZaakwaarnemer worden voortgezet onder de naam Linden-IT.

Linden-IT neemt ICTZaakwaarnemer per direct over. Daarmee groeit Linden-IT naar ruim 600 medewerkers. Het is de volgende stap in de plannen van Linden-IT oprichters Gerbert Jan Valk, Guido Vervelde en Cok Mudde, die eerder onder meer oprichters waren van PEAK-IT in Nederland en Zweden.

“ICTZaakwaarnemer heeft een indrukwekkende groei laten zien in de afgelopen jaren”, zegt Valk, CEO van Linden-IT. “Met deze overname vergaren we een breder aanbod van IT-specialisten, waardoor wij onze dienstverlening verder kunnen ontwikkelen.”

Krachten bundelen

Maarten Goedmakers, CEO van ICTZaakwaarnemer, krijgt de rol van Business Unit Directeur binnen Linden-IT. “ICTZaakwaarnemer is in goede handen. Het ondernemende karakter, de langetermijnvisie en diepgaande sector ervaring van Linden-IT overtuigden ons ervan dat we samen met hen deze volgende stap konden zetten.”

Uitbreiding

Linden-IT heeft de intentie om uit te groeien tot een bepalende speler op het gebied van detachering van IT-professionals in Nederland en Zweden. Dit wil het bedrijf realiseren door zowel verdere organische groei als overnames. Valk: “We hebben in de afgelopen jaren grote, vooruitstrevende opdrachtgevers toegevoegd aan onze portefeuille en ICTZaakwaarnemer is daar een mooi voorbeeld van. We hebben er vertrouwen in dat we met deze overname verder kunnen groeien en ons marktaandeel kunnen uitbreiden.”

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *