"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Arbeidsbemiddelaar KlusHeeren gaat verder als ZilverWerkt

KlusHeeren en ZilverWerkt gaan samen verder als ZilverWerkt, om tegemoet te komen aan de vraag naar vakmannen en gepensioneerden.

KlusHeeren en ZilverWerkt gaan verder onder één merknaam: ZilverWerkt. Dit besluit komt voort uit de groeiende behoefte aan zowel technische vakmannen als gepensioneerden in de branches klantcontact en horeca.

ZilverWerkt richt zich op gepensioneerde mannen en vrouwen die flexibel willen werken na hun pensionering, met een focus op techniek, gastvrijheid en klantcontact. KlusHeeren is al sinds 2017 actief en ZilverWerkt is in 2021 gestart onder dezelfde holding.

Nieuw logo, nieuwe identiteit

Met een nieuw logo dat de diverse levenslijnen van individuen symboliseert, versterkt de organisatie haar identiteit. ZilverWerkt helpt zowel grote als kleine organisaties bij het vinden van geschikte doorwerkers voor parttime functies, waarbij zij succesvolle verbindingen tot stand brengen door rekening te houden met de wensen van beide partijen. Deze vernieuwde identiteit stelt ZilverWerkt in staat om nog effectiever te bemiddelen tussen gepensioneerden en opdrachtgevers.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *