"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Wiver is overgenomen door Logistic Force, dat onderdeel is van FIELDS Group

Logistic Force, een full-service HR-dienstverlener binnen de transport en logistiek, heeft Wiver overgenomen. Wiver is een Nederlandse leverancier van blue-collar werknemers in de verhuis-, transport en logistieke sectoren.

Beide bedrijven anticiperen op een gezamenlijke omzet van meer dan €120 miljoen in 2023, met het oog op het benutten van synergieën voor innovatie en het vergroten van marktaandeel. Logistic Force werd bij de overname ondersteund door investeerder FIELDS Group, die in december 2021 aan boord kwam om de groeistrategie van het bedrijf te ondersteunen.

Lees ook: ACM akkoord met overname Logistic Force Group door FIELDS Group

CFI heeft opgetreden als exclusief corporate finance adviseur voor Wiver bij de verkoop aan Logistic Force.

Strategie

De ambitie om te verkopen werd gedreven door de strategische visie van Wiver op versnelde groei en verbeterde kansen in samenwerking met een nieuwe partner. Voor Logistic Force betekent de overname een vergroting van de commerciële dekking in Nederland en toegang tot de markt voor het leveren aan erkende verhuisbedrijven.

Over Logistic Force

Logistic Force is een gespecialiseerde HR-dienstverlener in transport en logistiek, die organisaties ondersteunt bij het invullen van hun flexibele personeelsbehoeften in logistiek, productie, metaal, transport en engineering. Met 17 vestigingen door heel Nederland en een eigen Academy biedt Logistic Force uitgebreide human resources-oplossingen, inclusief een pool van zelfstandig wonende medewerkers. Logistic Force omzet 2022: € 96,3 miljoen.

Over Wiver

Wiver, opgericht in 1986 en gevestigd in Eemnes, is een Nederlandse leverancier van blue-collar werknemers voor de verhuis-, transport- en logistieke sectoren. Met tien vestigingen in Nederland en dagelijks 320 uitzendkrachten is Wiver gespecialiseerd in het leveren van professionals voor verhuizingen, vrachtwagenchauffeurs en magazijnmedewerkers.

Lees meer:

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.