"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

HeadFirst Group benoemt Arco Elsman als managing director MSP services

Arco Elsman is benoemd tot managing director MSP services bij HeadFirst Group. Dat maakte het bedrijf bekend in een persbericht. Hij komt over van Randstad RiseSmart.

In deze functie is hij eindverantwoordelijke voor Staffing Management Services en ProUnity, de twee internationale Managed Service Providers van HeadFirst Group. “De MSP-markt is rijp voor innovatie en internationale expansie en met Arco zijn we uitstekend gepositioneerd om onze dienstverlening in 15 landen verder te versterken en onze grenzen te verleggen”, aldus Marion van Happen, CEO van HeadFirst Group.

In zijn loopbaan heeft Elsman onder andere de positie van operationeel directeur bij Yacht bekleed en was hij als managing director bij Twago verantwoordelijk voor de freelance marktplaats en talentpool. Voordat hij bij HeadFirst begon, was hij managing director Europe bij Randstad RiseSmart.

“Ik was op zoek naar een organisatie waar klantgerichtheid, innovatief ondernemerschap en exponentiële groei centraal staan. Dit heb ik bij HeadFirst Group gevonden. Ik kijk ernaar uit mijn ervaring in de human capital markt in te zetten om de volgende groeistap te zetten.” aldus Elsman.

Als managing director MSP services neemt hij het stokje over van Simone Groeneveld, die in 2022 werd aangesteld in die functie.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *