SLUIT MENU

Revelino Azzaro benoemd tot Commercieel Directeur bij Exactpi Recruitment

Revelino Azzaro keert terug bij Exactpi Recruitment als Commercieel Directeur. Eerder was hij ook al werkzaam voor Exactpi Recruitment.

Na twintig jaar keert Revelino Azzaro terug bij Exactpi Recruitment in de rol van Commercieel Directeur. In deze rol zal hij het interne team coachen en de commerciële processen optimaliseren, maar ook zijn kennis delen met samenwerkingspartners en relaties.

Exactpi Recruitment specialiseert zich in het werven van professionals voor Business Support, Finance, Sales, Marketing en Human Resources. Op de internationale markt opereren zij onder de naam Exactpi Multilingual Recruitment

Azzaro werkte 20 jaar geleden ook bij Exactpi Recruitment. Hij heeft nadien verschillende managementrollen bij toonaangevende bedrijven in de recruitment-branche gewerkt. Zo was hij onder andere succesvol als nationaal en internationaal Recruitment Director en als Sr. Business Manager.

Revelino Azzaro: “Ik ben dankbaar en trots om weer aan de slag te kunnen bij Exactpi en kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s onze groeiambities te realiseren. Voor mij draait recruitment om transparantie en oprechte interesse in de mens en dan volgt de winst vanzelf.”

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *