"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

PSC en ARTRA starten samenwerking

PSC biedt de volgende ARTRA trainingen aan in haar PSC academie: flexkennis & sales, salesboost en sourcing. PSC klanten krijgen de mogelijkheid deze trainingen met korting te volgen dankzij de nieuwe samenwerking.

PSC academie
PSC academie biedt in totaal acht trainingen aan. Hiermee helpt PSC intermediairs nog succesvoller te worden. De PSC academie is zo samengesteld dat er voor ieder interessante trainingen beschikbaar zijn. De trainingen worden gehouden op kantoor in Hilversum.

Over PSC | platform voor intermediairs
PSC is een full-service platform, exclusief voor intermediairs. Intermediairs besteden aan PSC hun volledige backoffice uit, inclusief juridisch werkgeverschap en debiteurenbeheer. PSC heeft circa 250 actieve intermediairs aangesloten en groeit sterk, 25,5% in de eerste helft van 2016.

Over ARTRA
ARTRA is hét opleidingsinstituut voor de flexbranche. ARTRA gelooft niet in stilstand en gaat altijd voor 100% groei; groei van mensen, organisaties en de flexmarkt. ARTRA is inmiddels bijna 40 jaar actief als opleider voor uitzenders, recruiters, detacheerders en werving- en searchbureaus.

Bron: PSC, 15 juli 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.