"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Flexibility en ARTRA bieden opleiding arbeidsbemiddeling

De Flexibility Groep heeft samen met ARTRA een opleiding arbeidsbemiddeling ontwikkeld. Kandidaten ontvangen een opleiding, en worden meteen getest of zij het in zich hebben om zelfstandig Flexibility-ondernemer te worden.

Steeds meer werkenden en werkzoekenden overwegen om zelfstandige te worden. Daarom biedt de Flexibility Groep mogelijkheden in de vorm van franchising in de arbeidsbemiddeling binnen één van hun labels.

Basisvoorwaarden
De kosteloze vierdaagse opleiding wordt gehouden op het hoofdkantoor van de Flexibility Groep in Breda. Kandidaten moeten aan een aantal basisvoorwaarden voldoen, waarna de potentiële ondernemer de training van ARTRA kan volgen.

Vier dagen 
De opleiding staat onder leiding van ARTRA en franchisemanagers van de Flexibility Groep. Op de vierde dag wordt in overleg tussen deelnemer, ARTRA en de Flexibility Groep bepaald, of de deelnemer kan starten als franchisenemer in de arbeidsbemiddeling.

Flexibility en ARTRA
De Flexibility Groep is in 2006 opgericht en is de eerste franchiseformule met virtuele vestigingen in de uitzendbranche. De organisatie heeft nu 100 franchisenemers in Nederland onder zes verschillende labels. ARTRA is een trainingsbureau voor de flexbranche, met meer dan 8000 cursisten per jaar en ruim 1000 klanten.

Bron: persbericht Flexibility, 19 mei 2017

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.