Schoevers biedt Associate degree Officemanagement mét baangarantie

0
169

SchoeversSchoevers, opleidingsinstituut voor startende en ervaren managementsupportprofessionals, lanceert de eerste Associate degree in Officemanagement mét gegarandeerd een baan tijdens de opleiding.

De studie kan bekostigd worden dankzij deze baan, wat extra relevant is in de onzekere economische tijd. Vanaf september kunnen nieuwe studenten de opleiding mét baangarantie starten om het HBO-getuigschrift te behalen.

De vraag naar HBO-gecertificeerde officemanagers neemt toe.

Schoevers brengt vraag en aanbod samen, door te bemiddelen tussen (studerende) officemanagers en organisaties waarbij deze functie nog openstaat. De Associate degree is een voorbereiding op de werkvloer, met aandacht voor vaardigheden als proactiviteit in het verbeteren van procedures en werkwijzen, het zijn van een professionele gesprekspartner en organisatietalent.

Baangarantie tijdens de opleiding
De HBO Associate degree Officemanagement is door NVAO geaccrediteerd. De opleiding is een waardevolle aanvulling op een reeds behaald MBO-4 diploma. De baangarantie geldt in elk geval voor studenten die in het bezit zijn van een MBO-4 diploma in de richting van Management Assistant of Directiesecretaresse. Studenten met een MBO-4 diploma in de branches zakelijke dienstverlening (handel), economie, administratie, toerisme en hospitality worden, indien gewenst, door Schoevers Professionals geholpen bij het vinden van een baan tijdens de studie in het vakgebied.

Catharina van Bruggen – Blaauw, Manager Schoevers Professionals: “We zien een toenemende vraag naar managementsupportprofessionals op HBO-niveau. Als opleidingsinstituut vinden we het ontzettend belangrijk om bedrijven hierin bij te staan en onze studenten de best mogelijke opleiding te bieden.”

Flexibel in te delen
“De Officemanagement Associate degree bestaat uit verschillende modules, zodat de opleiding flexibel in te delen is. Zo zijn er geen belemmeringen voor de studenten om na een MBO-4 opleiding nog een stapje extra te zetten.”

Bron: Schoevers, 31 augustus 2020

Lees ook
Gratis ontwikkeladvies bij loopbaanadviseur
Skillspaspoort maakt iemands talent duidelijk