Jellowzorg: netwerkplatform in zorgmarkt

0
63

Het nieuwe online netwerkplatform Jellowzorg speelt in op de verschuiving van vast naar flex in de zorg.

Opdrachtgevers en zelfstandige professionals kunnen via Jellowzorg direct met elkaar in contact komen, zonder tussenkomst van een intermediair.

Gekwalificeerde professionals
Eigenaar en oprichter Armand Tilman: “Zorgorganisaties hebben behoefte aan zelfstandige en gekwalificeerde professionals maar willen deze graag eenvoudig en goedkoper kunnen inzetten. Wij hebben het inhuurproces efficiĂ«nter, transparanter en goedkoper georganiseerd.”

Abonnement
Professionals kunnen zich gratis registreren. Zorgorganisaties kunnen voor 250 euro per maand een abonnement aanvragen. Na toetsing krijgen zij direct toegang tot het netwerk, waarin nu ongeveer 14.000 (zorg-)professionals staan geregistreerd met een volledig profiel.

Zelf inhuren
Een zorgorganisatie kan op elk moment zoeken of een opdracht uitzetten. Bij een match huurt de zorgorganisatie zelf in, en bespaart zo bemiddelingskosten en marges op uren.

Het Martini-ziekenhuis in Groningen, de overheid en enkele zorginstellingen gebruiken het platform al. Jellow werkt samen met het Mediahuis; uitgever van o.a. de NRC en de Telegraaf. Jellow en Jellowzorg delen elkaars databases, waardoor zorgorganisaties ook professionals uit andere vakgebieden kunnen inhuren, zoals it-ers of inkopers.

Bron: persbericht Jellowzorg, 2 oktober 2018