FSGroep 26ste plaats Deloitte Technology Fast50 Award 2015

0
150

FSGroep heeft de 26ste plaats weten te bemachtigen van de Deloitte Technology Fast50 Award 2015.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Gisteravond werd de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Groningen.

Nardo Lambregts, CEO FSGroep: “Wij zijn trots op deze bekroning, het is een erkenning voor onze groei en nieuwe activiteiten het afgelopen jaar. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven inspelen op de markt.”

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “De proposities van veel nieuwkomers spelen in op maatschappelijke en economische ontwikkelingen, zodat er sprake is van producten en diensten die een aantal jaren geleden nog niet bestonden. Dit maakt dat er variatie en doorontwikkeling is in het soort ondernemingen dat meedoet.”

deloitte

Over FSGroep
FSGroep is dé dienstverlener voor intermediairs en inleners van flexibele arbeid. FSGroep is een holding en omvat meerdere B.V.’s die samen de gehele flexbranche bedienen:
– FlexService uitzendsoftware
– PSC | platform voor intermediairs
– FlexNieuws, nieuws en trends
– HelloFlex, sourcing management software

Over Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2011 – 2014).

Bron: FSGroep, 9 oktober 2015