SLUIT MENU

ManpowerGroup NL benoemt Erik Kleerebezem tot financieel directeur

ManpowerGroup Nederland heeft Erik Kleerebezem per 1 september 2020 benoemd tot financieel directeur.

Kleerebezem gaat onderdeel uitmaken van het Directieteam en zal rapporteren aan Jeroen Zwinkels, Algemeen Directeur van ManpowerGroup Nederland. Kleerebezem volgt Walter Woortman op, die de functie de afgelopen jaren met succes invulling gaf. Woortman gaat een functie binnen de Europese organisatie van ManpowerGroup bekleden.

“Ik ben blij te melden dat Erik Kleerebezem het Directieteam komt versterken,” zegt Jeroen Zwinkels, Algemeen Directeur van ManpowerGroup Nederland. “In de veranderende wereld van werk waar grote uitdagingen maar ook kansen liggen, is het van belang dat we ManpowerGroup met een sterk Directieteam door die verandering heen loodsen. Ik ben ervan overtuigd dat we met de komst van Erik een uitstekende opvolger van Walter Woortman hebben gevonden.”

“We bevinden ons in een interessante tijd waarin de wereld van tijdelijk en vast werk razendsnel verandert en de impact op de economie ongekend is. Ik kijk er enorm naar uit om onderdeel te zijn van een sterk en divers Directieteam en mee te bouwen aan het succes van ManpowerGroup,” aldus Kleerebezem.

Erik Kleerebezem startte zijn carrière als managementtrainee bij Ormit, waarna hij de overstap maakte naar Bestfoods. Vervolgens werkte hij in verschillende financiële (management) functies bij PepsiCo en Ahold. Vanaf 2015 vervulde Kleerebezem diverse interim-posities als Financieel Directeur in uiteenlopende sectoren.

Bron: ManpowerGroup NL, 23 oktober 2020

Zie ook
2018: Jeroen Zwinkels benoemd tot Algemeen Directeur ManpowerGroup Nederland
2018: Walter Woortman nieuwe Financieel Directeur ManpowerGroup Nederland

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.