Jeroen Zwinkels benoemd tot Algemeen Directeur ManpowerGroup Nederland

0
703

Jeroen Zwinkels (50) is per 1 januari 2019 benoemd tot Algemeen Directeur van ManpowerGroup Nederland. Zwinkels wordt hiermee de opvolger van huidig Algemeen Directeur ad-interim Frits Scholte, die dezelfde functie gaat bekleden bij ManpowerGroup Duitsland.

Jeroen Zwinkels begon in 1994 als consultant bij Randstad Nederland. In de daaropvolgende jaren groeide hij van branchemanager uit tot area manager, om uiteindelijk als Director of Operations te worden benoemd. De afgelopen jaren was Zwinkels als Senior Vice President of Global Client Solutions, verantwoordelijk voor de internationale klantstrategie en de commerciële doelstellingen van de uitzender.

“Met Jeroen hebben we de Algemeen Directeur gevonden waarnaar we op zoek waren”, zegt Frits Scholte, vertrekkend Algemeen Directeur ad-interim ManpowerGroup Nederland. “We zijn verheugd dat iemand met zoveel ervaring als Jeroen, onderdeel wordt van ons team. Dankzij zijn betrokkenheid en jarenlange ervaring in de branche op zowel operationeel gebied als in solutions en sales, ben ik ervan overtuigd dat hij de aangewezen persoon is om onze dienstverlening naar een (nog) hoger niveau te tillen.”

“Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe en spannende periode in mijn leven”, zegt Jeroen Zwinkels. “Als onderdeel van het getalenteerde team van ManpowerGroup Nederland ga ik mijn jarenlange ervaring in de branche combineren met onze vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. Dankzij mijn eerdere functies heb ik een uitgebreide kennis van de wensen van opdrachtgevers. Hierdoor hoop ik een blijvende bijdrage te kunnen leveren aan het begeleiden van mensen naar de waardigheid van werk.”

Bron: ManpowerGroup persbericht, 26 november 2018