"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

ARTRA: ‘Doe mee aan FlexKennisAwards’

ARTRA daagt voor het tweede jaar alle medewerkers van uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties uit om mee te doen aan de FlexKennisAwards.

Een geweldige online verkiezing waar alle medewerkers binnen de flexbranche, intercedenten, consultants, vestigingsmanagers, planners en recruiters, kosteloos aan mee kunnen doen!

Laagdrempelig en volledig online!
‘Kennis blijft een belangrijke factor binnen de flexbranche. Het gaat niet alleen om kennen, maar vooral om snappen’ licht Ellen van Hierden, directeur van ARTRA, toe. Ook is het belangrijk om leren tot een integraal onderdeel van je werk te maken. ARTRA kiest er daarom voor om ook dit jaar de FlexKennisAwards volledig online te organiseren. Iedereen kan zich aanmelden en het tijdstip kiezen waarop hij of zij meedoet.

Alleen op dinsdag 12 juni!
Er is 1 voorwaarde, het moet wel op 12 juni zijn. Iedereen die zich heeft aangemeld, wordt uitgenodigd om vanaf middernacht tot precies 13 juni mee te doen. Iedere deelnemer ontvangt een unieke set met 75 vragen die allemaal betrekking hebben op de flexbranche. Degene met de minste fouten, is de winnaar! Zijn er meerdere winnaars? Dan wint degene die in de snelste tijd de vragen goed heeft beantwoord.

De winnaars
Op dinsdag 26 juni worden de ABU- en de NBBU-winnaar door ARTRA persoonlijk bezocht en wordt de FlexKennisAward overhandigd.

De prijzen
Naast de Award ontvangen de ABU- en de NBBU-winnaar een UE BOOM (bluetooth speaker) en een ballonvaart.

Bron: ARTRA, april 2018

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.