Yource rondt overname van Cendris af

0
508

Op dinsdag 23 februari 2021 is de voorgenomen overname van Cendris door Yource formeel afgerond. Door de overname ontstaat een nieuwe leidende marktcombinatie in klantcontact binnen de Benelux.

Yource voegt door de aankoop van Cendris waardevolle kennis toe op het gebied van customer experience en technologische ontwikkelingen en heeft daarmee alle ingrediënten in huis om verder te groeien. Daarbij biedt het met de toevoeging van locaties in Spanje en Suriname meer internationale mogelijkheden qua near- en offshore locaties voor de partners van Yource.

Eén bedrijf, één uitstraling
Het jaar 2021 wordt gebruikt om de twee bedrijven samen te smelten, waarbij de naam Cendris in de loop van dit jaar zal verdwijnen. Bij de integratie worden de expertisegebieden van beide organisaties gebundeld.

Klantwaarde vergroten
De Yource members (medewerkers) spelen een cruciale rol in het vergroten van de klantwaarde; zij maken het verschil in de klantbeleving en zorgen voor toegevoegde waarde in de contacten die ze afhandelen. Ook kunnen ze als geen ander aangeven waar verbeterpotentieel zit om de customer experience verder te optimaliseren.

Technologische ontwikkeling
Ook richt Yource zich op de verdere ontwikkeling en inzet van technologie. Er wordt al gebruik gemaakt van innovatieve toepassingen zoals speech analytics, robotisering en data science. De verwachting is dat dit in de komende jaren nog veel breder ingezet gaat worden binnen klantcontact, ook om de medewerker te ondersteunen bij het zorgen voor een nóg betere klantbeleving. Intuïtieve technieken, seamless overgang naar een echte medewerker en het creëren van een 360 graden klantbeeld met kanaal overstijgende inzichten, zijn belangrijke speerpunten.

Bron: Yource, 24 februari 2021

Lees ook
Yource neemt Cendris over van PostNL
Youfone & Yource slaan de handen ineen