Youfone & Yource slaan de handen ineen

0
213

Youfone en Yource, allebei vooraanstaande spelers op de BeNeLux markt, worden per begin 2021 partners in klantcontact.

Youfone is één van de snelstgroeiende telecomproviders in Nederland, als aanbieder van internet, TV en mobiele telefonie abonnementen. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door Valentijn Rensing en mag zich, met inmiddels meer dan 400.000 klanten, de grootste onafhankelijke telecomspeler op de Nederlandse markt noemen. Mede ingegeven door internationale ambities is een uitbreiding van de klantenservice onvermijdelijk. Youfone zocht daarom naar een dienstverlener die in de gehele BeNeLux een professionele oplossing kon bieden en kwam zo bij klantcontact organisatie Yource terecht.

Beide partijen verwachten met elkaar een sterk team te vormen en kijken met veel enthousiasme naar de toekomstige samenwerking. CEO van Youfone Valentijn Rensing zegt: ‘Klantcontact is ons visitekaartje. Met continue ontwikkelingen op een internationaal speelveld is een goed werkende customer service belangrijk. We hebben hierbij het volste vertrouwen in Yource als partner.’ Robin Jansen, CEO van Yource, voegt daaraan toe: ‘Youfone hebben we al lang op de radar staan. We zijn daarom trots dat we deze organisatie wat betreft klantcontact mee mogen helpen optimaliseren. We kijken ernaar uit om met onze persoonlijke, betrouwbare en heldere aanpak Youfone te ondersteunen om de komende internationale uitdagingen aan te gaan.’

Youfone is een onafhankelijke telecomprovider, sinds 2008. Bij Youfone bedenken en ontwikkelen ze innovatieve producten en slimme diensten. Zo kunnen ze scherp geprijsde abonnementen aanbieden voor Alles-In-1 (tv, internet & vast bellen) en Sim Only. Dat doen ze met succes, want ieder jaar groeit het particuliere en zakelijke klantenbestand.

Yource is marktleider in klantcontact binnen de BeNeLux. Door haar unieke combinatie van diensten waaronder recruitment, insourcing, outsourcing, nearshoring en offshoring, kan Yource organisaties voorzien in hun totale klantcontact value chain. Dit doet Yource in 5 landen met meer dan 9.000 medewerkers en een omzet van 170 miljoen euro. Dit is nog zonder de nog af te ronden overname van Cendris, welke onderdeel zal gaan uitmaken van Yource.

Bron: Yource, 12 januari 2021

Lees ook
Yource neemt Cendris over van PostNL
Ronald Smit wordt Country Director Yource Nederland
FINTREX, Mifratel en PCS samen verder onder de naam Yource