Ronald Smit wordt Country Director Yource Nederland

0
178

Yource heeft een nieuwe Country Director Nederland, Ronald Smit.

Ronald Smit heeft meer dan 10 jaar ervaring in zowel commerciƫle als operationele klantcontactfuncties en de afgelopen 6 jaar als Algemeen Directeur bij facilitair klantcontact bedrijf Cendris. Hij gaat zich bezig houden met de verdere uitbreiding en ontwikkeling van de in-en outsourcing activiteiten van Yource in Nederland.

ā€œYource is een enorme ambitieuze organisatie met een duidelijke stip aan de horizon. Door de ketenbrede oplossing op het gebied van uitzenden, managed insourcing en outsourcing zijn ze in staat om een totaalconcept te bieden. Daarbij hebben ze een duidelijke visie waarbij de mens centraal staat en optimaal wordt gefaciliteerd door de inzet van technische innovaties. Mens en techniek die elkaar versterken zorgde bij mij direct voor enthousiasme, want ik zie dat als de combinatie die nodig is om de klantcontact van de toekomst vorm te gevenā€, aldus Ronald Smit.

Ronald Smit zal na de zomer starten als Country Director Nederland en verantwoordelijk zijn voor de Sourcing tak van de groep in Nederland. Dit snel groeiende onderdeel heeft de afgelopen jaren een flinke uitbreiding in locaties en groei van personeel laten zien, aldus Yource CEO Robin Jansen.

Bron: Yource, persbericht 7 april 2020

Lees ook
FINTREX, Mifratel en PCS samen verder onder de naam Yource