Unique Finance en USG Finance Professionals bundelen hun krachten

0
183

Vanaf 1 december 2021 worden de krachten van Unique Finance en USG Finance Professionals gebundeld en gaan zij samen verder onder de vlag van USG Finance Professionals.

USG Finance Professionals
USG Finance Professionals

De integratie van deze twee organisaties biedt meer mogelijkheden bieden in het verbinden van financieel talent met de opdrachtgevers. Daarnaast wordt de dienstverlening van USG Finance door deze samenvoeging uitgebreid met werving & selectie wat het mogelijk maakt om organisaties te ondersteunen als brede HR dienstverlener bij personeelsvraagstukken.

De volledige dienstverlening bestaat vanaf 1 december uit:

  • Detachering en interim dienstverlening van finance en audit professionals;
  • Werving & selectie van finance en audit professionals;
  • Project sourcing;

De samenvoeging biedt opdrachtgevers een tijdelijke en een structurele oplossing die bijdraagt aan een stabiele en toekomstbestendige finance afdeling.

Professionals
“Bij USG Finance staan de kernwaarden echt & vernieuwend centraal. Alle medewerkers worden uitgedaagd om zich in hun werk te blijven vernieuwen. Continuïteit en duurzame ontwikkeling van organisaties wordt alleen gerealiseerd, wanneer je echt jezelf kan zijn. Als je jezelf bent, durf je namelijk echt dat stapje extra te zetten. Voor professionals is USG Finance het portaal naar het bedrijfsleven en voor organisaties de partner om tijdelijk en structureel in control te zijn, nu en in de toekomst.”

Opdrachtgevers
“Voor de opdrachtgevers betekent de overgang een uitbreiding van de dienstverlening en een uitbreiding van het netwerk, verder zijn er geen verschillen. Klanten kunnen net als altijd rekenen op de kwaliteit en persoonlijke benadering die men van USG Finance Professionals gewend is.”

Bron: USG Finance, 1 december 2020