Please lanceert Aybler, alles-in-een platform voor werkgevers

0
187
Mark Mollen, Financieel Directeur van Please
Mark Mollen, Financieel Directeur van Please

Onlangs heeft payrollbedrijf Please zichzelf op een nieuwe manier gepositioneerd in de markt. Aansluitend lanceert Please een nieuw platform (Aybler) dat MKB-ondernemers ondersteunt bij alle aspecten van het werkgeverschap.

Aybler stelt werkgevers in staat alle werkgeverszaken van werving & selectie en onboarding tot urenregistratie en verloning te regelen. Daarnaast biedt het opties om de personeelsplanning, werkinstructies en de communicatie met werknemers vorm te geven. Van het Aybler-platform is zowel een desktopversie als app beschikbaar, aldus Mark Mollen, Financieel Directeur van Please.

Voor het inwerken van nieuwe medewerkers is er de mogelijkheid ‘how-to-filmpje’ op te nemen, die de medewerkers op hun mobiel bekijken wanneer het hen uitkomt.

Sollicitanten worden aan de hand van opdrachten in korte filmpjes gescreend op het bezitten van bepaalde competenties. Komen ze daar doorheen, dan worden ze online aan de werkgever voorgesteld. De functionaliteiten in het platform zijn onderling verbonden; werkgevers kunnen op losse functionaliteiten een abonnement nemen.

Bron: Please, 21 april 2021

Lees ook
Please verbreedt diensten als partner in MKB-werkgeverszaken