Dave Baardman mede-eigenaar van NasWerkt

0
194
Dave Baardman, NasWerkt
Dave Baardman, NasWerkt

Dave Baardman wordt operationeel directeur en mede-eigenaar van NasWerkt.

Hij draagt al dertien jaar bij aan het succes van de organisatie in diverse functies en is nu officieel mede-eigenaar geworden naast Richard Nas. Een mooie stap, waar beide ondernemers zeer verheugd over zijn.

Via commercieel intercedent en commercieel manager groeide Dave Baardman door naar operationeel manager. Ook NasWerkt bleef zich ontwikkelen en uitbreiden. “Dat komt doordat Richard durft te ondernemen,” zegt Dave. “Niet te veel nadenken, maar gewoon doen. En ook door keihard te werken, natuurlijk. In het begin deden we alles zelf: van recruiten tot verlonen.”

Vertrouwen en groei
De opening van het kantoor in Nijmegen was een belangrijke stap, net zoals de latere verhuizing naar de Nassausingel. De naamsbekendheid groeide, onder andere door de sponsoring van N.E.C.. Ook werden er stappen gezet op het gebied van digitalisering. De tijd was rijp voor een volgende stap voor Dave. “Richard heeft mij veel vertrouwen gegeven, ik ben al lange tijd betrokken bij het bedrijf alsof het mijn eigen toko is. En ik zie mezelf hier zeker tot mijn pensioen blijven. Het was dus een logische stap om voor de helft eigenaar te worden. Ik word operationeel directeur, Richard blijft algemeen directeur. Het leuke aan NasWerkt is dat je hier kunt pionieren, er is veel vrijheid. En de ambitie is groot: we gaan zeker verder groeien de komende jaren.”

Bron: NasWerkt, juli 2021