"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

PSC Café – boeien & binden van flexwerkers

Donderdag heeft het PSC café plaatsgevonden in café Faber in Nijmegen. Deze middag stond in het teken van het boeien & binden van flexwerkers, slim werven en de transitievergoeding.

PSC Café wordt 6 keer per jaar georganiseerd door PSC, het platform voor intermediairs. Het is bedoeld om de aangesloten intermediairs een podium te bieden voor de veranderingen in de markt, veranderingen op wet- & regelgeving en ontwikkelingen van PSC te delen. Daarnaast is netwerken onder de intermediairs ook een geliefd onderdeel. Uiteraard zijn prospects van PSC ook van harte welkom.

De bezoekers zijn bijgepraat over de toekomstvisie van PSC, zoals de uitbreiding van het dienstenpakket, de mogelijkheid tot sectorale verloning voor de sectoren metaal, zakelijke dienstverlening en detailhandel.

Diverse gastsprekers
De volgende sprekers namen het publiek mee in hun verhaal:
Kees Pannevis, SooFlex – Boeien en binden flexwerkers.
Marcel Reijmers, FlexKnowledge – Transitievergoeding.
Arjan Elbers, GetNoticed – Slim werven, waaraan voldoet een goede wervingsite?

Door heel Nederland
PSC organiseert het PSC café op meerdere plaatsen in Nederland. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor een PSC café in hun regio via de website http://psc.nl/events/.

Snelste groeier in de flexmarkt
PSC was in 2014 de snelste groeier in de top 80 belangrijkste flexleveranciers, gebaseerd op cijfers van MBCF en de Flexmarkt Omzetranglijst.

Bron: PSC, 25 september 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.