Keter en uitzendbureau 4 Minutes sluiten inleenovereenkomst

0
592

Keter, nummer 1 producent van kunststof tuinmeubelen in Europa, en het Twentse uitzendbureau 4 Minutes hebben vandaag een inleenovereenkomst getekend.

4 Minutes wordt hierdoor de vaste leverancier van uitzendkrachten voor de productielocatie van Keter in Enschede, de voormalige fabriek van Hartman.

Keter, bekend van merken als Curver, Allibert en Jardin, produceert vanaf twee locaties in Nederland kunststof consumentenproducten. De locatie in Enschede huurt de hiervoor benodigde 30 tot 100 uitzendkrachten voortaan exclusief bij 4 Minutes in. ā€œ4 Minutes heeft de afgelopen periode bewezen groot genoeg te zijn om grote klanten te ontzorgen. Ze denken pro-actief mee en doordat ze veel persoonlijk contact hebben met hun uitzendkrachten, kunnen ze snel schakelenā€, aldus Ronald Geurtsen, Jardin.

ā€œWij bijzonder blij met het vertrouwen van Keter en deze mooie opdrachtā€, zegt Daan SlĆ¼tter, directeur en eigenaar van uitzendbureau 4 Minutes BV. ā€œSinds onze oprichting zeven jaar geleden voorzien we diverse kleine en grotere opdrachtgevers van gemotiveerde uitzendkrachten, en met een geschatte inhuur van zoā€™n 100.000 uur per jaar, is Jardin nu onze grootste klant. Dat betekent ook dat wij een groot aantal uitzendkrachten een fulltime baan voor langere periode kunnen bieden en verder kunnen groeien. Als lokaal uitzendbureau met grote ambities zijn we blij met deze volgende stap!ā€

Uitzendbureau 4 Minutes BV richt zich met negen interne medewerkers en zoā€™n 200 uitzendkrachten voornamelijk op lokale bedrijven binnen de logistiek en productie.

Bron: 4 Minutes, persbericht 28 september 2018