iSense ICT Professionals samenwerking met JenV en BZK

0
81

iSense ICT Professionals krijgt twee aanbestedingen gegund. Het gaat om een samenwerking met onder andere het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koningsrijkrelaties (BZK).

Het uitgebreide onderwijsaanbod, de kennis van IT-vraagstukken, een groot netwerk en goede begeleiding van IT-professionals was voor beide ministeries de reden om met iSense samen te willen werken, volgens Marco Berkhout, Managing Director van iSense ICT Professionals.

De samenwerking
Per 1 oktober 2020 gaat iSense, naast het ministerie van Justitie en Veiligheid, ook de Kansspelautoriteit en Slachtofferhulp Nederland voorzien van IT-professionals met een contractwaarde van 2,5 miljoen euro. De andere aanbesteding is gegund door Logius, SSC-ICT en P-Direkt, onderdeel het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties. De contractwaarde hiervan is 2 miljoen euro. Deze samenwerking begint op 5 oktober 2020. Beide aanbestedingen hebben een looptijd van vier jaar.

De aanbesteding van het ministerie van Justitie en Veiligheid, de Kansspelautoriteit en Slachtofferhulp Nederland is ook gegund aan De Staffing Groep en Sogeti. En de aanbesteding van Logius, SSC-ICT en P-Direkt is ook gegund aan Itaq, De Staffing Groep, Hero en Caesar Groep.

Bron: iSense ICT Professionals, 30 september 2020

Zie ook
IT-detacheerder iSense wint Computable Awards