IT-detacheerder iSense wint Computable Awards

0
93

iSense is tijdens de Computable Awards voor het vijfde jaar op rij verkozen tot ‘Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar’.

De jury prees het bedrijf voor de manier waarop het zijn kennis deelt en zich samen met de IT-gemeenschap inzet voor maximale ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Kennisdeling
“Wij zijn ontzettend trots op onze benoeming en de waardering die daarbij hoort”, zegt Vincent Day, Managing Director van iSense. “Dit is voor ons een mooie bevestiging dat we de juiste weg zijn ingeslagen op het gebied van kennisdeling. Omdat we dit beleid in 2019 doorzetten, hopen we het komende jaar nog meer IT-professionals gelukkig te maken met een nieuwe baan of te inspireren op een van onze gratis Summits.”

Summits
De jury stelde: “Kennisdeling is een vitaal onderdeel geworden van de bedrijfsstrategie. Dit betekent dat er door iSense meer wordt geïnvesteerd in ‘Summits’ en ‘IT on Tour’, dan ooit tevoren. Tijdens de maandelijkse Summits delen gerenommeerde sprekers kosteloos hun kennis met duizenden IT-professionals.”

Brug naar opleiding
“Met ‘IT on Tour’ slaat de detacheerder voor IT-studenten een brug tussen de opleiding en het werkveld. Als onderdeel hiervan gaat iSense samen met honderden studenten van diverse hogescholen en universiteiten, op bezoek bij vooraanstaande organisaties. Op deze manier krijgen de studenten een helder beeld van hoe het eraan toegaat in de organisatie en hebben zij een mooie kans om over de schouder van ervaren IT-professionals mee te kijken.”

De IT-detacheerder maakt samen met Salarisprofs, PEAK-IT en Experis Ciber deel uit van Experis Nederland. Ook Experis IT was genomineerd voor ‘Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar’. Experis is een onderdeel van ManpowerGroup.

Bron: iSense en Computable, 31 oktober 2018