Flexfactory wijzigt naam in Flexfamily

0
474

Flexfactory wijzigt haar naam in Flexfamily.
Flexfamily

De merknaam Flexfactory wordt in het vervolg gebruikt als zelfstandige merknaam in de markt.

Als onderdeel van de groeistrategie heeft Flexfactory de volgende stap gezet om meer ruimte in haar portfolio te creëren door te kiezen voor een nieuwe groepsnaam; Flexfamily.

“Wij zijn immers een groeiende familie van flexspecialisten werkzaam in en vanuit Oost-Nederland”, aldus Clemens van Lent.

Flexfactory gaat nu als zelfstandig label verder binnen Flexfamily; gericht op het ter beschikking stellen van arbeidsmigranten in met name productiebedrijven waar een gezonde arbeidsethos van het grootste belang is om succesvol te zijn.

Tegelijk met de introductie van de nieuwe groepsnaam vindt ook een re-branding van alle dochterondernemingen plaats. Van Lent: “De nieuwe logo’s en huisstijl laten in één oogopslag een duidelijke verbondenheid met en binnen de Flexfamily zien. Tegelijkertijd is de naam en het oranje stijlelement per dochteronderneming anders.

Zo heeft ieder merk een eigen identiteit in de vorm van oranje vingerafdruk. Bij Seesing Flex is bijvoorbeeld het persoonlijke kenmerkend. En staat bij Marquette de Q voor kwaliteit centraal. Twee vliegen in één klap. Zichtbaar onderdeel van een familie met gedeelde waarden en tegelijk ruimte voor eigenheid en onderscheidenheid. De kernmerken van een specialist. Deze nieuwe opzet biedt ons grote vrijheid om verder te groeien door het starten en toevoegen van nieuwe gespecialiseerde familieleden”.

De volledige transitie naar de nieuwe logo’s en huisstijl wordt naar verwachting medio 2021 afgerond.

Over Flexfamily
Flexfamily is met haar dochterondernemingen Fides, Flexfactory, Seesing Flex, Aelbers, Marquette en Vast. actief vanuit regio’s de Achterhoek, Twente en Stedendriehoek. Flexfamily is ontstaan vanuit Fides dat door Clemens van Lent in 2004 is opgericht. In 2019 heeft het Franse Actual Leader Group een belang genomen in Flexfamily. Met het partnerschap van Actual Leader Group wil Flexfamily een positie in de top 10 van de Nederlandse uitzendmarkt bereiken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Doetinchem, er werken gemiddeld 3.200 mensen bij ruim 700 klanten. Op basis van omzetcijfers 2019 neemt Flexfamily momenteel positie nr 29 in op de Nederlandse uitzendmarkt (nr 34 in 2018).

Bron: Flexfamily, 22 juni 2020