"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Flexfactory neemt Marquette Detachering over

Marquette Detachering B.V. gaat verder als ‘een Flexfactory onderneming’.
Flexfactory
Flexfactory is met haar ondernemingen Fides Uitzendgroep, Seesing Personeel, Match4U en Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten actief vanuit de Achterhoek en Twente. Flexfactory is ontstaan vanuit Fides Uitzendgroep, opgericht in 2004 door Clemens van Lent vanuit Doetinchem (dagelijks werken gemiddeld 3.200 mensen bij ruim 700 klanten).

Het in Almelo gevestigde Marquette Detachering B.V. – van oprichters en eigenaren Hans en Magda Evers – bemiddelt met succes goed opgeleid en vakkundig personeel uit verschillende Europese landen voor verschillende disciplines in de technische sector en productie. Denk hierbij aan diverse categorieën lassers, stralers / spuiters, kanters, monteurs en operators. Het bedrijf is opgericht in 2005 en heeft ongeveer 900 medewerkers aan het werk.

Marquette Detachering heeft haar goede naam en een breed loyaal klantenbestand in de maakindustrie, foodsector, metaal en techniek, vooral opgebouwd in de regio Twente. Marquette Detachering biedt haar klanten verschillende oplossingen naast detachering en is tevens erkend leerbedrijf om zodoende medewerkers beroepspraktijkvormend onderwijs te kunnen bieden.

Hans Evers: “Marquette is een mensenbedrijf, onze mensen zijn ons kapitaal en daar zorgen wij goed voor. Als zelfstandig onderdeel binnen Flexfactory kunnen wij onze medewerkers nog meer perspectief en kansen bieden. De samenwerking met Flexfactory betekent voor onze klanten een grotere beschikbaarheid en breedte in het aanbod van flexibele medewerkers en dienstverlening. De keuze voor Flexfactory biedt Marquette de mogelijkheid om beter te concurreren met andere landelijk opererende uitzendorganisaties. Tegelijkertijd blijft er voor onze mensen en klanten veel zoals het nu is. Onze sterke naam, onze identiteit, onze aandacht voor onze mensen en kwaliteit blijven namelijk hetzelfde. Daarnaast blijven wij onze koers varen in Twente gericht op techniek en productie. Magda en ik kennen Clemens al ruim tien jaar als een no-nonsense en betrokken ondernemer uit de Achterhoek. Met vertrouwen gaat Marquette samen met Flexfactory (en haar ondernemingen) de aankomende jaren verder kwalitatief groeien”.

Recentelijk heeft het Franse Actual Leader Group (gemiddeld 120.000 mensen aan het werk) een belang genomen in Flexfactory. Met het partnerschap van Actual Leader Group wil Flexfactory een positie in de top 10 van de Nederlandse flexmarkt bereiken.

Met de toevoeging van Marquette zet Flexfactory een volgende stap om als ‘een groep van ondernemingen – met alle vormen van flexibele arbeid en bijbehorende diensten – het werken en wonen in de eigen regio aantrekkelijk te houden’. In de huidige markt kiezen mensen voor een onderneming waarin zij zich herkennen en thuis voelen. Opdrachtgevers vragen om concrete oplossingen op het gebied van vakkundig personeel. Om hier goed op te blijven inspelen in met name de techniek is de toevoeging van Marquette Detachering bijzonder waardevol.

Van Lent: “Hans en Magda Evers hebben samen Marquette Detachering ontwikkeld tot een prachtige organisatie waar kwaliteit voorop staat; zowel voor de geplaatste medewerkers, in de huisvesting als in de dienstverlening. De combinatie met hun warme wijze van zakendoen en korte lijnen wordt bijzonder gewaardeerd door de klanten en medewerkers van Marquette Detachering. Ik ben hen dan ook beiden dankbaar dat zij mij het vertrouwen hebben gegeven om hun organisatie verder te laten groeien als onderdeel van Flexfactory”.

Bron: Flexfactory, persbericht 27 september 2019

Zie ook
Actual Leader neemt belang in Flexfactory
Flexfactory neemt Jobmax over
Flexfactory neemt Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten over

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.