"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Actual Leader neemt belang in Flexfactory

Actual Leader Group, een belangrijke speler op de Franse flexmarkt, heeft een belang heeft genomen in de Nederlandse uitzendonderneming Flexfactory.

De stap is een onderdeel van de buitenlandse groeistrategie van Actual Leader Group. Het bedrijf wil op termijn 20% van de omzet uit buitenlandse activiteiten halen om de Europese
marktpositie te versterken.

Flexfactory
Flexfactory verbindt een groep van uitzendondernemingen in sectoren als voeding, bouw, transport, techniek en logistiek. Het hoofdkantoor staat in Doetinchem, en er werken 3.200 mensen bij ruim 700 klanten. De omzet in 2018 was € 110 miljoen. Met het partnerschap van Actual Leader Group wil Flexfactory een positie in de top tien van de Nederlandse flexmarkt bereiken.

Actual Leader Group
Actual Leader Group ontstond in 2018 uit de fusie van de Franse familiebedrijven Actual en Leader. De 1.650 indirecte medewerkers zijn actief binnen in een netwerk van 350 sectoren binnen Frankrijk, Portugal, Luxemburg en Zwitserland. Via de merken Actual en Leader Intérim biedt Actual Leader Group oplossingen rondom werk en het ontwikkelen van de juiste vaardigheden. In 2018 verbond Actual Leader Group meer dan 22.000 bedrijven en 130.000 flexkrachten met elkaar.

Bron: Flexfactory, 15 juli 2019

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.