"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Flexfactory benoemt Michael Ammerlaan tot Algemeen Directeur

Flexfactory stelt per 1 september Michael Ammerlaan (47) aan als Algemeen Directeur.

Flexfactory

Flexfactory is met haar ondernemingen Fides Uitzendgroep, Seesing Personeel, Match 4U en Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten actief vanuit de Achterhoek en Twente. Flexfactory is ontstaan vanuit Fides Uitzendgroep, opgericht in 2004 door Clemens van Lent vanuit Doetinchem.

Streven naar top 10 positie in de markt
Onlangs heeft het Franse Actual Leader Group een belang genomen in Flexfactory. Met het partnerschap van Actual Leader Group wil Flexfactory een positie in de top 10 van de Nederlandse flexmarkt bereiken.

Met de benoeming van Michael Ammerlaan zet Flexfactory een volgende stap in haar groeistrategie om als ‘groep van ondernemingen – met alle vormen van flexibele arbeid en bijbehorende diensten – het werken en wonen in de eigen regio aantrekkelijk te houden’.

Oprichter Clemens van Lent richt zich op nieuwe acquisities
De komst van Michael Ammerlaan stelt oprichter Clemens van Lent in de gelegenheid zich volledig te richten op de acquisitie van nieuwe ondernemingen en het ontwikkelen van kwaliteitshuisvesting voor arbeidsmigranten. Van Lent: “Sinds 2004 is Flexfactory hard gegroeid. We zijn vooral gegroeid door ondernemerschap. Inmiddels krijgt Flexfactory een omvang die ook vraagt om andere zaken. Vandaar dat ik blij ben dat Michael met zijn ervaring en achtergrond mijn rol als Algemeen Directeur overneemt zodat voor mij de ruimte ontstaat om vooral de dingen te doen die mij het beste passen. Zo gaan wij samen Flexfactory verder laten groeien”.

Over Michael Ammerlaan
Michael Ammerlaan is sinds 2003 actief in de uitzendsector. Na verschillende operationele en commerciële directiefuncties binnen Unique en Start People te hebben vervuld, was hij tot 2016 verantwoordelijk voor de strategie, innovatie, internationale account- & salesmanagement, M&A, CSR en de portefeuille van online-activiteiten op groepsniveau binnen USG People. De afgelopen 3 jaar heeft hij als zelfstandig interimmanager en adviseur verschillende opdrachten voor diverse uitzendorganisaties uitgevoerd. Voor 2003 werkte Michael 10 jaar in (internationale) managementposities bij P&O Ferries, TNT en KPMG.

Bron: Flexfactory, 30 augustus 2019

Zie ook
Actual Leader neemt belang in Flexfactory
Flexfactory neemt Jobmax over
Flexfactory neemt Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten over

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.