SLUIT MENU

Uitzendbureaus BDE en Proteqs samen verder als BDE PROTEQS Uitzendgroep

Per 1 januari 2023 opereren BDE Personeelsdiensten en Proteqs Personeelsdiensten onder één naam: BDE PROTEQS Uitzendgroep.

De uitzendbureaus bundelen de krachten om werkzoekenden nog beter te kunnen helpen aan een mooie baan in o.a. de productie, logistiek en techniek. Denk bijvoorbeeld aan functies als lasser, operator, productiemedewerker en orderpicker. Daarnaast worden ook (technisch) administratieve functies door BDE PROTEQS vervuld.

BDE Proteqs Uitzendgroep

Win-win
Naast dat de samenvoeging voor beide labels intern gemakkelijk is, is het ook voordelig voor de opdrachtgevers. Door beide databases te combineren en elkaars netwerk te gebruiken is het gemakkelijker om de juiste en passende kandidaat te vinden. “Proteqs is gespecialiseerd in technisch personeel, terwijl BDE zich heeft gespecialiseerd in personeel voor logistieke, technische en productiebedrijven. Dit brede palet maakt ons als één bedrijf nog sterker en wendbaarder”, legt Brigitte uit. Financieel directeur Willem-Jan Pronk voegt hieraan toe: “Het is een mooie stap dat we als bedrijf en als team kunnen maken. Door het samenvoegen van de labels kunnen we nog scherper in de markt opereren, een win-win voor iedereen.”.

Een stukje geschiedenis
In 2008 startte Brigitte Ender BDE Personeelsdiensten vanuit Biddinghuizen. In 2011 richtte Benjamin McMillan Proteqs op in Lelystad. Acht jaar later, in 2019 werd BDE al onderdeel van Proteqs Groep. Qua expertise, netwerk en doelgroep vulden de labels elkaar goed aan waardoor ze samen nog beter konden voorzien in de volledige personele behoefte. In 2020 breidde Proteqs het kantoor aan de Middendreef in Lelystad uit en kwam BDE ‘in house’.

BDE Proteqs Uitzendgroep, team

Nu in 2023 is de tijd rijp voor één naam en één gezamenlijke uitstraling. Directrice Brigitte Ender vertelt: “Een samenvoeging van twee bedrijven is altijd complex. Daarom kozen we er in 2019 voor om BDE en Proteqs beide hun eigen identiteit te laten houden. BDE bleef BDE en focuste zich vooral op de productie, logistiek en techniek waar Proteqs met name technische functies bleef vervullen. Nu 3 jaar later zijn beide labels en vooral de teams zo samengesmolten dat het tijd is voor één uitstraling: BDE PROTEQS Uitzendgroep B.V.”.

Bekijk mogelijkheden en de nieuwe look & feel van BDE PROTEQS Uitzendgroep via de nieuwe website op www.bdeproteqs.nl of loop binnen bij het kantoor aan de Middendreef 269 in Lelystad.

Bron: BDE Proteqs, persbericht 11 januari 2023

Lees ook
Proteqs neemt BDE Personeelsdiensten over
Proteqs | werk in de wereld van techniek

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.