Proteqs neemt BDE Personeelsdiensten over

0
561
Benjamin McMillan, Proteqs, en Brigitte Ender, BDE Personeelsdiensten
Benjamin McMillan, directeur Proteqs, en Brigitte Ender, directeur BDE Personeelsdiensten

Proteqs | Werk in de wereld van techniek in Lelystad neemt BDE Personeelsdiensten Dronten en Nunspeet over.

De samenwerking is tot stand gekomen met als doel een nog bredere doelgroep te kunnen bedienen in de techniek, productie en administratieve sector.

Zowel Proteqs als BDE Personeelsdiensten blijven onder de eigen naam opereren en vallen vanaf heden onder het moederbedrijf Proteqs Groep. Alle medewerkers van Proteqs en BDE Personeelsdiensten blijven actief in hun huidige rol. Brigitte Ender, partner van Proteqs Groep, blijft actief in haar rol als directeur van BDE Personeelsdiensten.

Benjamin McMillan, directeur van Proteqs: “Ik ben trots op de samenwerking en het onderlinge vertrouwen. Met onze gezamenlijke organisaties zijn we actief in dezelfde regio’s, maar met een andere doelgroep kandidaten. Voortaan kunnen we klanten bedienen in de volledige personele behoefte. Ook qua expertise, netwerk en doelgroep vullen we elkaar uitstekend aan. Zo is Proteqs gespecialiseerd in technisch personeel, terwijl BDE personeelsdiensten zich heeft gespecialiseerd in personeel voor logistieke en productiebedrijven. Dit brede palet maakt ons als groep sterker en wendbaarder.”

Brigitte Ender, directeur van BDE Personeelsdiensten: “Ik ervaar de overname en de samenwerking als een prachtige stap. In onze verkennende gesprekken hebben we gemerkt dat we op één lijn zitten wat betreft onze oprechte betrokkenheid bij kandidaten en klanten. Ook in het leveren van betrouwbare dienstverlening herkennen we elkaars aanpak. Ik zie de gezamenlijke toekomst met vertrouwen tegemoet en verwacht dat we onze klanten en medewerkers vanaf nu nog beter kunnen bedienen.”

Over Proteqs Personeelsdiensten
Proteqs is een jong en modern bemiddelingsbureau gespecialiseerd in techniek en opgericht in 2011. Dagelijks brengt het team gekwalificeerd technisch personeel en technische bedrijven bij elkaar. Denk hierbij aan functies in de metaalbewerking, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek en autotechniek. Daarnaast worden ook technische office-functies door Proteqs vervult.

Over BDE Personeelsdiensten
BDE Personeelsdiensten bemiddelt praktisch opgeleide, Nederlandse en Poolse medewerkers. Ze voorzien in flexibel personeel voor technische, logistieke en productiebedrijven. Daarnaast biedt BDE Personeelsdiensten middels haar label BDE Diversity ook bemiddeling en begeleiding van statushouders (vluchtelingen met een verblijfsstatus) in goede samenwerking met diverse gemeenten in de regio.

Bron: Proteqs en BDE, 27 december 2019

Zie ook
Proteqs | Werk in de wereld van techniek