"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Laurens Waling in managementteam 8vance

8vance verwelkomt Laurens Waling als nieuw lid van het managementteam.

8vance

De AI scale-up 8vance biedt een skills-based matching platform. Toch zijn de mogelijkheden van deze technologie nog relatief onbekend. Als Marketing Director en Chief Evangelist van 8vance gaat Laurens daar nu verandering in brengen. Laurens richtte in 2014 Part-up op, als oplossing om werk te delen binnen grote organisaties.

Laurens Waling
Laurens Waling

Hij verkocht het bedrijf vorig jaar en gaat nu voor de marktleider aan de slag. De komende tijd treedt Laurens op bij Emerce Recruitment Day, RecBuzz Conference, Strategietage HR, Digitaal Werven en Recruitment Tech Demo Day.

De overstap komt op het moment dat 8vance een groeispurt maakt. Dankzij de krapte op de arbeidsmarkt en de stijgende verloop- en verzuimcijfers zijn steeds meer organisaties gedwongen om creatiever te kijken naar de mogelijkheden om het eigen personeel slimmer in te zetten. De software van 8vance stelt voor elk werk direct de juiste personen en bij elk profiel de direct passende werkzaamheden voor. Individuen, recruiters, kleine en grote bedrijven en ook ecosystemen door de AI-matching nieuwe perspectieven op werk en werkzoekenden.

Voor Laurens Waling is de overstap naar 8vance logisch: “Onze arbeidsmarkt is stuk. We krijgen vacatures niet vervuld, terwijl de helft van de mensen aangeeft ongelukkig te zijn in zijn of haar werk. Er is een enorm onbenut potentieel van mensen met afstand tot arbeidsmarkt, studenten, gepensioneerden, statushouders en ga maar door. Door werk anders te organiseren, kunnen we een grotere capaciteit aanboren en het bovendien zinvoller, leuker en leerzamer maken voor iedereen. Platformen zoals 8vance maken werk toegankelijk voor iedereen.”

Bron: 8vance, 18 januari 2023

Lees ook
8vance Matching Technologies groeit met investeerder
Hoe zet Manpower skills en loopbaan coaching in voor uitzendkrachten?
TNO: Veranderingen in taken vragen extra skills, bijvoorbeeld van monteurs
Oprichters Squla lanceren startup die skills gap dicht met praktijkgerichte omscholing

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.