"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Talent4Service – 29 september Dag van de Zij-instromer

Talent4Service roept 29 september uit tot Dag van de Zij-instromer
Dag van de Zij-instromer
Na een turbulente periode met corona heeft Talent4Service op donderdag 29 september 2022 hun eerste evenement voor klanten mogen organiseren, met als hoofdonderwerp: ‘Dag van de Zij-instromer’.

Banen creëren met toekomstperspectief voor zij-instromers, dat is de missie van Talent4Service. Hiermee biedt de organisatie structurele oplossingen voor het personeelstekort in de technische sector. Dit borgen zij met de vier zekerheden. Zo zorgt Talent4Service voor meer mensen in de techniek en minder mensen langs de zijlijn.

Dag van de Zij-instromer
Maar waarom de ‘Dag van de Zij-instromer’? “Wij zijn ervan overtuigd dat zij-instromers potentie bieden voor de huidige krapte op de arbeidsmarkt. Door passende opleidingen en persoonlijke begeleiding, zorgen we direct voor ondersteuning in het personeelstekort en later voor vakvolwassen monteurs. Met trots roepen we daarom 29 september uit tot Dag van de Zij-instromer. We vinden het belangrijk dat hier jaarlijks aandacht aan wordt besteed,” aldus commercieel directeur Jorien Wesseling.

Neem dan een kijkje op de vernieuwde website www.talent4service.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jorien Wesseling via 085 0202 060.

Bron: Talent4Service, 29 september 2022

Lees ook
Interview – Talent4Service, dat werkt! voor zij-instromers techniek

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.