"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Frank van Gool lid RvB van Japanse Outsourcing Inc.

Frank van Gool is benoemd tot lid Raad van Bestuur Outsourcing Inc.
Karolina Swoboda is benoemd als vice-CEO OTTO Holding

Frank van Gool en Karolina Swoboda
Frank van Gool en Karolina Swoboda

De algemene aandeelhoudersvergadering van het Japanse Outsourcing Inc. heeft op 29 maart 2022 Frank van Gool benoemd tot lid van de raad van bestuur. Frank van Gool blijft als CEO leiding geven aan OTTO Holding. Karolina Swoboda is benoemd tot vice-CEO van OTTO Holding en gaat deze functie combineren met haar rol als managing director OTTO Nederland.

De snel groeiende internationale uitzendorganisatie Outsourcing Inc. is wereldwijd actief in 39 landen. Binnen de Raad van Bestuur wordt Frank van Gool verantwoordelijk voor alle activiteiten op het Europese vasteland en wereldwijd voor de synergie tussen de Outsourcing Inc. bedrijven, de corporate governance en de ontwikkeling van de ‘social development goals’.

Frank van Gool: “Bij OTTO Work Force hebben we laten zien hoe ondernemerschap, snelle groei en een ambitieus sociaal beleid heel goed kunnen samengaan. Ons motto ‘we take care of our people’ spreekt ook binnen de Outsourcing Inc. organisatie tot de verbeelding”.
Het in Tokyo beursgenoteerde Outsourcing Inc. groeit van een omzet van € 2,69 miljard in 2020 naar € 5,13 miljard in 2022. Binnen het bedrijf zijn meer dan 100.000 flexwerkers werkzaam. OTTO Holding is een volle dochter van Outsourcing Inc.

Profiel OTTO Holding
OTTO werd in 2000 opgericht en groeide uit tot Europees marktleider in internationale arbeidsbemiddeling. Ruim 25.000 internationale medewerkers werken via OTTO in voornamelijk Nederland, Duitsland en Polen. In 2018 nam het Japanse Outsourcing Inc. een meerderheidsbelang in OTTO Holding. OTTO Holding is vooral actief in de industrie en logistiek en richt zich thans op de snelle ontwikkeling van ‘The Asia Europe Talent Bridge’, waarmee tekorten op de Europese arbeidsmarkt ingevuld kunnen worden met gekwalificeerde mensen vanuit Azië. Het hoofdkantoor van OTTO Holding is gevestigd in Venray met in heel Europa meer dan 50 kantoren.

Bron: OTTO, 6 april 2022

Lees ook
OTTO Holding neemt zorgbureau over en start ‘OTTO Health Care’
OTTO Work Force neemt Axell Employment over
OTTO en HOBIJ willen woonwijk voor arbeidsmigranten bouwen in Veghel
OTTO Workforce overgenomen door Japanse uitzendgroep OSI

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.