"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

SETU-webinar op 10 juni over API’s

Hoe verhouden API’s zich tot de SETU-standaarden? Hoe zit het met de SETU Open API specificaties? Op 10 juni organiseert de SETU een webinar over het gebruik van API’s.

Webinar 10 juni 2021 gebruik APIDe SETU-standaarden ondersteunen digitalisering van werkprocessen in de flexbranche en uitwisseling van gegevens tussen inleners en uitzenders. Zij zijn sinds 2007 ontwikkeld door de grote uitzendorganisaties en zijn de Nederlandse implementatie van de internationale HR-XML standaard. Doel is alle systemen en data in goede harmonie met elkaar te laten communiceren, ook bij communicatie naar externe partijen.

SETU Open API
Gebruikt uw organisatie de SETU-standaarden al? Of bent u juist van plan er gebruik van te gaan maken? Het webinar richt zich op beiden. Het is met name geschikt voor mensen die zich (willen gaan) bezighouden met de meer technische kant van gegevensuitwisseling en daarbij gebruik (gaan) maken van API’s, in het bijzonder de SETU Open API specificaties.

Michiel Stornebrink, TNO
Het webinar wordt geleid door Michiel Stornebrink, Consultant Interoperabiliteit en Open Standaarden bij TNO en ruim 10 jaar werkzaam in het SETU-team. Hij neemt u mee door de onderwerpen en biedt ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het webinar is gericht op IT-specialisten, ontwikkelaars en techneuten. Zowel SETU-leden als niet-leden kunnen deelnemen. Deelname is kosteloos.

  • Datum: 10 juni 2021
  • Tijd: 16.00 – 17.00 uur
  • Via MS Teams
  • Per organisatie kunnen maximaal 2 personen deelnemen

Aanmelden kan via deze pagina. Neem voor andere vragen contact op met Wouter Klomp, secretaris@setu.nl.

Bron: SETU, mei 2021

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.