"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Brisker Group breidt leeraanbod van Academy for Flex uit

Brisker Group (Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo,) breidt in samenwerking met partner Studytube het leeraanbod van Academy for Flex uit.
Academy for Flex
Naast soft skills als feedback geven en computervaardigheden, zijn er nu ook branchegerichte opleidingen beschikbaar voor om- en bijscholing. De marktleider op het gebied van flexibele arbeid investeert met het uitbreiden van het platform verder in duurzame inzetbaarheid.

Alle 30.000 flexwerkers van Brisker Group krijgen toegang tot het uitgebreide aanbod van de Academy for Flex. Het leerplatform telt inmiddels meer dan 600 gratis online trainingen, video’s en artikelen die bijdragen aan omscholing, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast biedt Academy for Flex meer dan 6.000 betaalde klassikale trainingen en e-learnings, die voor flexwerkers worden vergoed vanuit het scholingsfonds van Brisker.

Het aanbod van Academy for Flex is nu nog beter toegespitst op de scholings- en ontwikkelvraag van de flexkrachten. Naast trainingen binnen de branches waar flexkrachten al werkzaam zijn, is er ook de mogelijkheid voor omscholing naar een andere sector. Zo worden er begin dit jaar Branche Programma’s gelanceerd: eigen trainingsprogramma’s voor sectoren als horeca, bouw en beveiliging. Zo kunnen flexwerkers zich met specifieke product- en warenkennis klaarstomen voor wanneer de horeca weer open mag en de vraag naar nieuw personeel toeneemt. Later dit jaar volgen ook programma’s voor zorg, onderwijs en ICT.

Michiel Poppelier, learning & development manager bij Brisker Group. “We nemen onze verantwoordelijkheid als werk08gever serieus en investeren daarom meer in duurzame inzetbaarheid. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed zijn voorbereid op de toekomst, juist in deze onzekere tijden. Met het leerplatform Academy for Flex hebben we de juiste middelen in handen. Ook als je niet meer via ons werkzaam bent, houden we ons aan onze verantwoordelijkheid: flexkrachten kunnen tot zes maanden na afloop van de arbeidsovereenkomst gebruik maken van Academy for Flex.”

Bron: Brisker Group, 8 februari 2021

Lees ook
Tentoo maakt uitzendkrachten beter inzetbaar via Academy for Flex
Sectorfondsen werken samen aan plan van-werk-naar-werk

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.