"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Lancering The Green Crew, technisch personeel voor verduurzaming

Peter van Koppen en  Fons van Eijk zijn per 2 januari 2020 een nieuwe  onderneming gestart. De medeoprichters van Van Koppen & Van Eijk, dat nu Charlie Works heet, gaan een nieuwe uitdaging aan.

“Nederland wil graag verduurzamen maar de bedrijven kunnen de vraag niet aan door gebrek aan goed gekwalificeerd personeel” aldus Peter van Koppen.

“Om aan de vraag naar vakbekwame technici te kunnen voldoen hebben we een selectie programma ontwikkeld,” aldus Fons van Eijk. “Een assessment en de opstart van een talentenpool maken deel uit van onze aanpak. In principe bieden we onze medewerkers een vaste baan met opleiding en dus een toekomst.”

De naam van het bedrijf is The Green Crew. De kern is het aannemen en uitvoeren van werk bij installateurs van zonnepanelen. De ervaren teams, qua grootte afhankelijk van de grootte van de opdracht, met eigen vervoer en hulpmiddelen, voeren het werk zelfstandig uit. Er worden met de klanten langdurige afspraken gemaakt.

Peter van Koppen: “De behoefte aan meer elektriciteit is groot. Er gaan steeds meer mensen elektrisch rijden en Nederland gaat van het gas af. We willen graag bijdragen aan het sneller plaatsen van meer zonnepanelen om in deze behoefte te voorzien.”

Bron: The Green Crew, persbericht 7 januari 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.