"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

SD Worx heet voortaan SD Worx Staffing Solutions

SD Worx Staffing Solutions biedt in België en Nederland diensten aan op het gebied van uitzenden, rekrutering en selectie, project sourcing, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Payroll- en HR-bedrijf SD Worx heeft dinsdag zijn nieuwe merknaam gelanceerd voor de activiteiten rond recruitment en flexibele inzet van arbeidskrachten.

Vorig jaar nam SD Worx zowel VIO Interim als Flexpoint Group over
Beide bedrijven zijn intussen met elkaar geïntegreerd en krijgen nu een nieuwe merknaam: SD Worx Staffing Solutions. Voor de klanten verandert niets meldt de organisatie.

Medio juni zullen alle 105 kantoren aangepast zijn en de nieuwe merknaam dragen. SD Worx Staffing Solutions telt 450 medewerkers in België en Nederland. Samen bedienen zij meer dan 3.000 klanten, kleinere en grote bedrijven in de meest diverse sectoren. SD Worx Staffing Solutions biedt via zijn klanten werk aan gemiddeld 5.500 uitzendkrachten per dag.

Christophe Petit, CEO SD Worx Staffing Solutions: “Met de teams van het vroegere VIO Interim en Flexpoint Group hebben we een sterke en gezonde basis voor onze staffing activiteiten. Die hebben we intussen, samen met de hele organisatie, versterkt met een duidelijk missie voor SD Worx Staffing Solutions: door het juiste werk willen we actief bijdragen aan een goede, gezonde en succesvolle werkomgeving voor iedereen, vandaag en morgen.”

SD Worx, dat vooral bekend is voor zijn payrolldiensten, zal de synergie tussen de twee entiteiten benutten en kan klanten een complete HR-dienstverlening aanbieden.

Bron: SD Worx Staffing Solutions, 3 juni 2019

Zie ook
SD Worx Holding neemt Flexpoint Group over

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.