"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Jeroen van Erven benoemd als CFO bij SD Worx Group

Jeroen van Erven is benoemd als Chief Financial Officer (CFO) bij SD Worx Group.

Zijn internationale M&A ervaring en expertise komen daarbij goed van pas. Van Erven maakt deel uit van het Executive Committee en rapporteert rechtstreeks aan CEO Steven Van Hoorebeke.

Jeroen van Erven: “Ik wil in eerste instantie de tijd nemen om het bedrijf goed te leren kennen en met heel veel verschillende partijen te praten, collega’s van Finance en de business maar ook klanten. Wat mij aanspreekt in de payroll en HR sector, is de dynamiek die er momenteel speelt. Kijk naar de vele beschikbare data en hoe we artificiële intelligentie en andere nieuwe technologieën kunnen gaan toepassen in onze business. We moeten blijven inspelen op nieuwe trends en nadenken over diensten met meerwaarde, zodat de HR manager een echte strategische businesspartner wordt. Finance heeft als rol erover te waken dat de nodige financiële middelen er zijn om onze ambities te realiseren. Ik wil actief meewerken aan onze internationale groeistrategie en ervoor zorgen dat we volop de kaart van digitalisering trekken.”

Jeroen van Erven (52) studeerde economie in Groningen en behaalde een MBA aan de Columbia Universiteit in New York. Hij startte zijn carrière in 1992 als audit manager bij BDO in New York en Mexico. Tussen 1996 en 2001 werkte hij als Controller en CFO Noord-Amerika voor de beursgenoteerde vastgoedbelegger CORIO. In 2001 stapte hij over naar MasterCard International, waar hij verschillende functies uitoefende in New York, Brussel, Parijs, Miami en Singapore. Jeroen is getrouwd en heeft drie kinderen.

Bron: SD Worx Group, 19 juni 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.