"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Keter en uitzendbureau 4 Minutes sluiten inleenovereenkomst

Keter, nummer 1 producent van kunststof tuinmeubelen in Europa, en het Twentse uitzendbureau 4 Minutes hebben vandaag een inleenovereenkomst getekend.

4 Minutes wordt hierdoor de vaste leverancier van uitzendkrachten voor de productielocatie van Keter in Enschede, de voormalige fabriek van Hartman.

Keter, bekend van merken als Curver, Allibert en Jardin, produceert vanaf twee locaties in Nederland kunststof consumentenproducten. De locatie in Enschede huurt de hiervoor benodigde 30 tot 100 uitzendkrachten voortaan exclusief bij 4 Minutes in. “4 Minutes heeft de afgelopen periode bewezen groot genoeg te zijn om grote klanten te ontzorgen. Ze denken pro-actief mee en doordat ze veel persoonlijk contact hebben met hun uitzendkrachten, kunnen ze snel schakelen”, aldus Ronald Geurtsen, Jardin.

“Wij bijzonder blij met het vertrouwen van Keter en deze mooie opdracht”, zegt Daan Slütter, directeur en eigenaar van uitzendbureau 4 Minutes BV. “Sinds onze oprichting zeven jaar geleden voorzien we diverse kleine en grotere opdrachtgevers van gemotiveerde uitzendkrachten, en met een geschatte inhuur van zo’n 100.000 uur per jaar, is Jardin nu onze grootste klant. Dat betekent ook dat wij een groot aantal uitzendkrachten een fulltime baan voor langere periode kunnen bieden en verder kunnen groeien. Als lokaal uitzendbureau met grote ambities zijn we blij met deze volgende stap!”

Uitzendbureau 4 Minutes BV richt zich met negen interne medewerkers en zo’n 200 uitzendkrachten voornamelijk op lokale bedrijven binnen de logistiek en productie.

Bron: 4 Minutes, persbericht 28 september 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.