"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

WerkTalent biedt tertiaire arbeidsvoorwaarden: WerkTalent Deals

WerkTalent lanceert WerkTalent Deals: een online platform waarmee uitzendkrachten én opdrachtgevers voordelen en kortingen krijgen.

Met het platform biedt WerkTalent haar uitzendkrachten extra voordeel en de leveranciers extra klanten. Uitzendkrachten profiteren van betere deals voor diensten die het leven in en om het huis makkelijker maken. Denk aan fietsen, mobiele telefoons, verzekeringen, private leaseauto’s en energie. Aanbieders die meedoen, zijn onder andere Coolblue, Ditzo, Summit Travel, NLE, Ben, Aegon, HelloFresh, Alphabet, Fietsvoordeelshop en Knab. De komende weken wordt dit aantal nog uitgebreid.

Directeur WerkTalent Wim Bubberman: ‘Via WerkTalent Deals kunnen uitzendkrachten zich simpel aanmelden voor de diverse kortingen bij de aanbieders. Ook biedt WerkTalent opdrachtgevers de mogelijkheid om een eigen online omgeving te creëren voor kortingen voor hun eigen personeel.”

Partnermodel
“WerkTalent opent jaarlijks drie tot vijf nieuwe vestigingen volgens het zogenaamde Partnermodel. Lokale uitzenders kunnen in hun eigen regio gaan ondernemen en zelf een vestiging opzetten, gefinancierd door WerkTalent en met de voordelen van een dienstverband. Zij krijgen een marktconform salaris en hoeven niet in de zaak te investeren, waardoor ze geen financieel risico lopen. Wel krijgen ze een sterke backoffice in de vorm van het shared service center van de WerkTalent Groep en een groot deel van de winst die ze realiseren,” aldus het persbericht.

Bron: WerkTalent, 28 juli 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.