"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

CAOWijzer al meer dan 100.000 keer geraadpleegd

CAOWijzer heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De online tool, waarin op een eenvoudige manier de inlenersbeloning kan worden opgevraagd, werd deze week voor de 100.000ste keer geraadpleegd.

De 100.000ste opvraging werd verstuurd door uitzendbureau Actief 65 Plus, gevestigd aan de Prinsengracht in Amsterdam en gespecialiseerd in het uitzenden van AOW-gerechtigden. HelloFlex ging op de vestiging langs om het te vieren met CEO Jack Wiebenga en commercieel medewerker Gerda van Cappellen (foto onder).

“CAOWijzer is uitermate handig. De tool is voor ons een handvat om te checken wat de inlenersbeloning is en biedt ons een zekere basis,” aldus Van Cappellen, die vlak voor de ontmoeting nog een request in de tool verstuurde.

CAOWijzer jubileum2

CAOWijzer blijft groeien
CAOWijzer werd in 2015 gelanceerd. Inmiddels maken al meer dan 300 klanten gebruik van de handige tool. CAOWijzer is een initiatief van FlexKnowledge en FlexNieuws, en is gebaseerd op de intelligente software van HelloFlex. Meer dan 250.000 bezoekers per maand maken gebruik van de informatie op CAOWijzer.

HelloFlex – enjoy intelligent tools
HelloFlex richt zich al bijna 20 jaar op de gespecialiseerde markt van temporary staffing. Het bedrijf is marktleider met cloud software voor intermediairs en inleners van flexibele arbeid. De tools van HelloFlex worden ontwikkeld door meer dan 100 ervaren online marketeers en enterprise software engineers en data mining specialisten.

Bron: HelloFlex, 29 maart 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.