"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

TimeBox van start in de flexbranche

Tien vooruitstrevende bedrijven uit de flexbranche starten een pilot met TimeBox, de beschikbaarheids-app is vanaf vandaag te verkrijgen in de Appstore en Google Play.

De bedrijven gaan TimeBox gebruiken omdat ze begrijpen dat de huidige markt draait om openheid en transparantie.

TimeBox - jouw beschikbaarheid instellen en delen met bedrijven naar keuze

Deelnemers pilot
De deelnemers aan de pilot vertegenwoordigen een grote variëteit uit de hele flexbranche. Van groot tot klein, internationaal en lokaal gericht en werkzaam in diverse sectoren zoals zorg, techniek, ict en tuinbouw. De deelnemende bedrijven zijn Amsternannies, B-street, Bergler FS, IMCZ, Maintec, NOVA engineering, Selectum, Spargle, Start People Medi Interim en Van Koppen & Van Eijk. Met de actuele beschikbaarheid van hun kandidaten kunnen ze sneller en effectiever matchen en hun plaatsingsquote verhogen.

TimeBox - screenshot weekoverzicht flexkrachten

TimeBox is een app die een flexwerker gebruikt om zijn beschikbaarheid aan meerdere bedrijven tegelijk door te geven. De bedrijven koppelen met de TimeBox api. Ze abonneren zich op die manier op de actuele beschikbaarheid van hun flexwerkers en nemen de data op in hun eigen kantoorsoftware.

Lees wat anderen over TimeBox zeggen op www.timebox.nu

Bron: TimeBox, 15 juni 2015

> Zie ook het commentaar van ZZP-Barometer, Jeroen Sakkers, die de app bespreekt.

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.