SLUIT MENU

SETU bijeenkomst op 27 september 2022

De SETU-standaarden ondersteunen digitalisering van werkprocessen in de flexbranche en uitwisseling van gegevens tussen inleners en uitzenders.

Deze standaarden zijn sinds 2007 ontwikkeld door de grote uitzendorganisaties en zijn de Nederlandse implementatie van de internationale HR-XML standaard. Doel is alle systemen en data in goede harmonie met elkaar te laten communiceren, ook bij communicatie naar externe partijen.

Leren en ontmoeten
SETU nodigt belangstellenden van harte uit op dinsdag 27 september 2022, in Bar Beton Utrecht Rijnsweerd. Een bijeenkomst waar SETU haar community de gelegenheid biedt om de SETU en elkaar beter te leren kennen. We werpen samen met u een blik op de toekomst van SETU in een veranderend speelveld. En SETU is benieuwd naar de behoeftes en ideeën.

Het inhoudelijke programma eindigt met een netwerkborrel waar gebruikers, ontwikkelaars, werkgroepleden, bestuursleden en andere geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten en spreken.

Aanmelden kan via het formulier op de site van SETU

Voor partijen die nog niet goed bekend zijn met de SETU, die onlangs lid zijn geworden, of voor nieuwe werknemers van bestaande SETU-leden, is er de workshop SETU in vogelvlucht om kennis te maken met alle ins en outs van de SETU-standaarden. Bent u SETU-lid, zit u niet in de werkgroep, maar wilt u dat wel? Stuur dan een mail naar info@setu.nl.

Het programma eindigt met een introductie en interactieve sessie over SETU in 2030.

Praktische informatie
Datum en tijdstip: dinsdag 27 september 2022 – 13.15 – 16.30 uur
Locatie:
Bar Beton Utrecht Rijnsweerd
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht

Bron: SETU, september 2022

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.