"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

YoungCapital ‘Nieuwe Kampioen van Nederland’

YoungCapital is bekroond tot Nieuwe Kampioen van Nederland, de onderscheiding voor bedrijven die het landschap in hun branche binnen vijf jaar compleet gaan veranderen.

Dat maakten het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio maandagavond bekend in Café Dauphine in Amsterdam. Nederlands grootste uitzender van jong talent mocht de publieksprijs in ontvangst nemen. YoungCapital is de enige winnaar afkomstig uit de recruitmentbranche.

Bewijs van onze technologie en drive’
Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital, ontving de prijs uit handen van BNR-presentator Paul van Liempt. “Dat wij als enige uitzendbureau onderscheiden zijn, is heel bijzonder. Hier zijn we trots op”, aldus Kooistra. “De titel Nieuwe Kampioen is een bewijs van onze snelle technologie, onze passie en de drive van onze mensen!”

‘We blijven de uitzendmarkt vernieuwen’
Een Nieuwe Kampioen staat erom bekend dat hij met nieuwe ideeën en innovaties de sector op zijn kop kan zetten. Kooistra: “En dat is precies wat we doen. Bijvoorbeeld met onze YoungCapital App, door kandidaten via WhatsApp te laten solliciteren, en met de lancering van eHIRE: een webshop voor werkgevers. Door te investeren in innovatie blijven we de markt nu en in de toekomst vernieuwen!”

Over De Nieuwe Kampioenen
De Nieuwe Kampioenen zijn door het FD en BNR Nieuwsradio in het leven geroepen om innovatieve bedrijven te nomineren die binnen hun sector grote veranderingen veroorzaken. Tijdens de radio-uitzending van Newsroom, het wekelijkse nieuwscafé van het FD en BNR Nieuwsradio, worden de winnaars bekendgemaakt. Een panel van experts kiest drie winnaars, daarnaast wijst ook het publiek een kampioen aan. Deze bedrijven mogen zich een jaar lang ‘Nieuwe Kampioen van 2015’ noemen.

Bron: YoungCapital en FD 18 mei 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.