"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Lancering CAOWijzer, één maand gratis!

CAOWijzer viert Dag van de Arbeid groots en lanceert de CAOWijzer tool.

Om dit te vieren kan iedereen CAOWijzer nu één maand gratis uitproberen.

Inlenersbeloning inzichtelijk
CAOWijzer is een unieke tool waarin je eenvoudig de inlenersbeloning opzoekt van een groot aantal CAO’s. Het is niets anders dan een zeer eenvoudige wizard. Je vult je zoekvraag in en CAOWijzer geeft het antwoord. De wizard geeft op alle zes onderdelen van de inlenersbeloning antwoord: het minimum CAO-loon, ADV in tijd of geld, toeslagen, loonmutaties, vergoedingen en periodieken.

Gratis één maand CAOWijzer
Iedereen kan één hele maand gratis gebruik maken van CAOWijzer. Na afloop van deze maand kan er gekozen worden voor een abonnement. Dit is al mogelijk vanaf € 499,- per jaar.
Kijk hier welke CAO’s op dit moment ondersteund worden.

CAOWijzer: vind eenvoudig de inlenersbeloning

Masterclasses
Meer weten over de verschillende aspecten van de inlenersbeloning? Kom naar één van de masterclasses en vindt het antwoord dat je helpt bij een juiste toepassing.

Over CAOWijzer
CAOWijzer is een initiatief van FlexNieuws en FlexKnowledge. Meer informatie vind je op www.caowijzer.com. Inmiddels wordt CAOWijzer al meer dan 100.000 keer per maand bezocht.

Bron: CAOWijzer, 1 mei 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.