VONQ en Oracle helpen recruiters effectiever aan toptalent

0
78

VONQ, expert in online recruitment marketing, en Oracle, erkend leider in Integrated Cloud Applications & Platform Services, hebben een partnership gevormd om het werk van recruiters effectiever en efficiënter te maken.

De integratie van VONQ’s Job Marketing Platform met Oracle’s Talent Acquisition Cloud geeft recruiters de mogelijkheid om hun vacatures nog gemakkelijker te verspreiden op de meest relevante mediakanalen.

Wouter Goedhart, co-founder en CEO van VONQ, licht toe: “VONQ maakt recruitment marketing meer voorspellend en onze klanten meer succesvol in het aantrekken van kwalitatief talent. We zijn enorm enthousiast om een partnership te vormen met Oracle – we geloven dat dit een belangrijke stap is richting onze droom: Predictive hiring!”

Predictive hiring geeft recruiters de mogelijkheid om te voorspellen wat de meest succesvolle kanalen zullen zijn voor de distributie van hun vacatures en wat het succes van een vacatureplaatsing zal zijn (zoals het aantal views en clicks). Het helpt recruiters resources op de juiste manier in te zetten.

Bron: VONQ, 7 september 2017