"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

ROK Groep neemt recruitmentspecialist Dag1 over

Arbeidsmarktspecialist ROK Groep neemt recruitmenstspecialist Dag1 over. Op maandag 8 mei 2023 zijn de handtekeningen onder het koopcontract gezet en daarmee is ROK Groep 100% eigenaar geworden van Dag1. Dat betekent dat Dag1, gevestigd in Utrecht, officieel onderdeel is geworden van ROK Groep.

“De komst van Dag1 is voor ons een mooie toevoeging aan onze Groep. Enerzijds om onze positie in de regio Utrecht te verstevigen, anderzijds door een extra dienstverlening toe te voegen aan ons palet. Als arbeidsmarktspecialist geloven wij in hubs, om samen en landelijk te bouwen aan een sterk netwerk”, vertelt Johan Oost, algemeen directeur en mede-eigenaar van ROK Groep. “Dankzij een nauwe samenwerking kunnen we onze dienstverlening effectiever inzetten om de markt gezamenlijk nóg beter bedienen. Alles met het doel om de leukste werkgevers te verbinden met de beste werknemers.”

“Met de komst van ROK Groep benutten wij de ondersteuning van het hoofdkantoor, waardoor er meer ruimte is om te focussen op de business. De afgelopen 11 jaar hebben wij een grote klantenkring opgebouwd en nu we onderdeel zijn van ROK Groep kunnen we onze ambities waarmaken en de potentie die wij als organisatie hebben, omzetten in daadwerkelijke groei met als doel onze klanten optimaal te bedienen”, vertelt Business Unit Manager Manon van Dijk, van Dag1. “Door krachten te bundelen kunnen we nóg meer kwaliteit leveren, onze zichtbaarheid vergroten en in samenwerking met de labels kunnen we onze klanten nóg meer bieden.”

Voor zowel ROK Groep als Dag1 zijn de huidige kernwaarden enorm belangrijk. “De cultuur en kernwaarden van ROK Groep matchen goed met die van Dag1 en we komen uit dezelfde leerschool”, gaat Johan Oost verder. Manon van Dijk vertelt: “Beiden streven naar werken met plezier, zetten de klantbeleving centraal en zijn we echte doeners! Kortom, de perfecte match en deze bundeling van expertise ervaren wij als een feestje! Ik ben dan ook ontzettend blij met deze stap en kijk ernaar uit om verder te gaan bouwen aan Dag1 samen met ROK Groep!”

Ook oud-eigenaren Ingrid en Maartje hebben vertrouwen in de overname: “Met de overname door ROK Groep bundelt Dag1 de krachten met een multidisciplinaire organisatie. Hierdoor ontstaan voor alle bedrijven nieuwe kansen in de markt en zal Dag1 wederom een vliegwiel krijgen om de ingezette groei te versnellen. Door deze kansen, in combinatie met de faciliteiten die ROK Groep met zich meebrengt, is het duidelijk de juiste keuze. Met vertrouwen zal ons beide motto gaan blijken: als je werkt met plezier, dan volgt succes automatisch!”

Bron: Dag1, 16 mei 2023.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.