Onderzoek duurzame inzetbaarheid vaste medewerkers flexorganisaties

0
221

Onderzoek naar duurzame inzetbaarheid en scholing van vaste medewerkers van flexorganisaties

SEU onderzoekNBBU, ABU, De Unie en de Stichting Examens Uitzendbranche starten samen een onderzoek naar duurzame inzetbaarheid, scholing, ontwikkeling, in- uit- en doorstroom van vaste medewerkers in de flexbranche.

Hiervoor is kennis nodig over vestigingsmanagers, intercedenten en backoffice professionals. Een werknemersenquête is daarom een belangrijk onderdeel van dit onderzoek.

Werk je bij een flexorganisatie? Dan is jouw mening welkom. Doe mee en vul de enquête in.

Doel enquête
De analyse geeft een beeld van de verwachte ontwikkelingen in de komende 5 jaar op het gebied van het personeelsbestand, scholing en ontwikkeling van de vaste medewerkers. Ook geeft het inzicht in de uitdagingen en inspanningen van werkgevers op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Uiteraard worden de resultaten en eventuele vervolgstappen of adviezen gedeeld binnen de flexbranche.

SEU gebruikt de resultaten ook om examens zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen van flexorganisaties en hun directe medewerkers.

De enquête is volledig anoniem. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Panteia, die ook de gegevens verwerkt en bewaart. Vanzelfsprekend gaan zij zorgvuldig met de gegevens om.
QR werknemers, bij onderzoek SEU
Bekijk de vragenlijst
Of scan de QR-code en vul de vragenlijst in op je tablet of smartphone.

Het invullen duurt ongeveer 10-12 minuten.

Bron: SEU, 28 mei 2021

Lees ook
Een leven lang ontwikkelen, niet alleen voor de flexkracht
Record aantal SEU-examens bevestigt kwaliteitsbewustzijn flexbranche
De (onderschatte) waarde van een goede backoffice