Keesz: arbodienst met verstand van flex

0
357

ARTRA en Flexknowledge starten Keesz, de eerste arbo-dienstverlener met verstand van flexibele arbeid. Keesz gaat de inzetbaarheid van flexpersoneel verbeteren voor flexorganisaties in Nederland.

Keesz gaat het kortdurend en langdurig verzuim van flexwerkers in fase B en C en in fase 3 en 4 begeleiden, maar ook flexwerkers in fase A of in fase 1 en 2. Uitgangspunt is gezondheid, duurzaamheid en tevredenheid.

Andere aanpak
De afgelopen jaren is er een constante groei in flexarbeid. Goede en gemotiveerde medewerkers zijn schaars. De uitdaging is dan ook om flexwerkers gezond en gemotiveerd te houden. Ellen van Hierden, directeur van mede-initiatiefnemer ARTRA: “Zonder flexarbeid staat Nederland stil. Werkgevers willen talenten graag binden en blijvend boeien. Daar hoort een andere aanpak bij, juist bij ziekte”.

Geen abonnement
Keesz biedt zijn klanten vrijheid. Geen abonnementen, maar inzet daar waar dat gewenst is. Niet iedere flexmedewerker vraagt immers dezelfde begeleiding of aanpak. Keesz ziet daarbij een grote rol voor de intercedent.

Keesz is een initiatief van ARTRA, FlexKnowledge en Verzuimweg.

Bron: persbericht ARTRA, 3 juli 2017