In Person opent vestigingen in Dordrecht en Haaksbergen

0
137

Uitzendbureau In Person heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Eibergsestraat in Haaksbergen.
In Person

De vestiging werd geopend door ondernemers Ted Rots, Davy Boschker en Leslie Rietveld als franchisenemers van In Person. Eerder opende Leslie al vestigingen in Lichtenvoorde en Doetinchem, waar ook Ted en Davy al jaren actief zijn.

Ted Rots, Davy Boschker en Leslie Rietveld
Ted Rots, Davy Boschker en Leslie Rietveld

Eerder dit jaar werd de vestiging Haaksbergen al online geopend en werd er gewerkt vanuit de vestiging in Lichtenvoorde. Nu hebben Ted, Davy en Leslie een pand aan de Eibergsestraat gevonden en kunnen ze doorpakken. Peterine van Egdom, Franchise Manager In Person: “Ted, Davy en Leslie hebben samen al mooie prestaties geleverd bij In Person Lichtenvoorde en Doetinchem. We zijn trots om te zien dat ze nu samen een nieuwe locatie openen in Haaksbergen en ook daar de lokale bedrijven helpen. Daarnaast is het uiteraard een heel mooi signaal als medewerkers uit de eigen gelederen op een nieuwe vestiging gaan ondernemen.”

Kijk voor meer informatie op In Person Haaksbergen

Bron: In Person, 1 juli 2021


Barbara Stouten
Barbara Stouten

Eerder deze maand opende In Person ook een nieuwe vestiging aan de Voorstraat 249 in Dordrecht.

De vestiging is geopend door lokale onderneemster Barbara Stouten. Als franchisenemer van In Person zet Barbara zich in voor de lokale ondernemingen in regio Dordrecht. Wanneer alles gaat zoals gepland, opent ze medio 2022 een tweede vestiging in de Hoeksche Waard, waar ze eerder al ervaring opdeed in de uitzendbranche als vestigingsmanager.

Dordrecht is een stad die fijn en vertrouwd aanvoelt voor Barbara. “Het contact met lokale ondernemingen is warm en gaat eigenlijk als vanzelf. Het prachtige monumentale pand waar het kantoor zit past perfect bij de sfeer die ik samen met In Person wil uitstralen: open, gezellig en toegankelijk. Iedereen is hier welkom voor een kop koffie en wellicht meteen een baan.
Naast mijn ervaring in het vinden van een passende baan voor iedereen, liggen mijn kracht en passie ook bij het vinden van de juiste baan voor mensen die om welke reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben gekregen.”

Kijk voor meer informatie op In Person Dordrecht

Bron: In Person, 24 juni 2021

Lees ook
Timing en In Person, een perfecte match